A telepített KRESZ pálya, kerékpárokkal és gokartokkal használható.

2018-ban a TESCO pályázatán nyertünk az ún. Bringajogi programunkkal. Azért is különösen fontos volt számunkra ez a támogatás, mert a vásárlók szavaztak a programunkra. Ez is egyfajta visszajelzés volt arról, hogy nem csak nekünk fontos ez a program.

      

A támogatás segítségével kialakítottunk egy ügyességi pályát, ahol biztonságos körülmények között fejleszthetik a gyerekek vagy a felnőttek a kerékpáros tudásukat. Úgy véljük, hogy ha valaki ezen a pályán hiba nélkül végig tud menni, az képes lesz a forgalomban is magabiztosan közlekedni.

    

A támogatás másik részét egy KRESZ pálya kialakítására használtuk fel, ahol a közlekedési szituációkat, ismereteket lehet játékosan elsajátítani. A pályán pedálos gokartokkal és kerékpárokkal vegyesen lehet közlekedni.

Fejlesztés alatt áll ennek a pályának a kibővítése, ahol több közlekedési lámpa összehangolva irányítja majd a forgalmat.

A pályához pedálos gokartok bérelhetők sportnapra, iskolai programokra, óvodáknak, iskoláknak, céges rendezvényekre, csapatépítésre.
A feltüntetett bérleti díj legalább 5 órás program megrendelése esetén érvényes. 50 km-en belüli kiszállásért külön díjat nem kérünk, ha legalább 5 órás programot rendeltek. Az alapcsomag 4 nagy (3-tól 99 éveseknek, max. 100 kg-ig terhelhető) és 2 kis gokartot (8 éves korig, max. 50 kg-ig terhelhető) és  4 pótszéket tartalmaz valamint egy animátor segítő jelenlétét.
Igény esetén bővíthető még gokartokkal a csomag, valamint 2 utánfutóval (max. 60 kg-ig terhelhető) és további 2 pótszékkel.

Bérleti díj

3 órás foglalkozás esetén: 11.000 Ft / óra
4 órás foglalkozás esetén: 10.500 Ft / óra
5 órás foglalkozás esetén: 10.000 Ft / óra
6 órás foglalkozás esetén:   9.500 Ft / óra

További animátor igény esetén 3.000 Ft/óra díj, de maximum 15.000 Ft/alkalom fizetendő.

Kiszállási díj

99 Ft/km.

  • min. 5 órás foglalkozás esetén 50 km-en belül ingyenes
  • min. 5 órás foglalkozás esetén 50 km-nél távolabbi cél esetén csak az 50 km-en felüli távolságért kérünk díjat

FOGLALJON IDŐPONTOT MOST!