Felejthetetlen élmény!

SZÜLINAPI ProgramOK

Szülinapi bulik a Diófa Étteremnél
Az étterem a buli bázisa, a programokat igény szerint a zárt parkolóban kialakított gokartpályán, a Rákos-patak melletti kerékpárúton, az erdei crosspályán vagy a salakpályán rendezzük meg. Ételfohgyasztás, torta az étteremben. Eső esetén beltéri foglalkozásokkal tudjuk kiváltani a szabadtéri programokat.

Részletek

Szülinapi buli a Klapka SE gokartpályán 
A Keresztúri úton található épített gokartpálya a program helyszíne. 12 éves korosztályig ehetőség van a pedálos gokartok mellett quadok, crossmotorok és benzines gokartok kipróbálására is. Ételfohgyasztás, torta a pálya mellett kialakított sátorban. Eső esetén a programot nem tudjuk megtartani.

Részletek

Szülinapi buli Otthon 
Mindenütt jó, de otthon van a legjobb buli. Ha alkalmas hely található környezetedben (sportpálya, zsákutca, tér vagy nagyobb belső udvar), akkor ki tudunk telepólni a pedálos gokartokkal.

Részletek

ISKOLÁKNAK, ÓVODÁKNAK SZÓLÓ ProgramOK

Ki tudunk települni a helyszínre vagy vendégül tudunk látni csoportokat
A programok lehetnek szabad vagy irányított foglalkozások. Gokartverseny, ügyessági versenyek, KRESZ foglalkozás, KRESZ teszt, kerékpáros programok, ügyességi pálya, bringaakadémia, BMX oktatás, bemutatók.

Részletek

CÉGEKNEK SZÓLÓ ProgramOK

Laza értekezletek, csapatépítés a Diófa étteremnél
Az étterem különtermében laz étkezésen felül ehtőség van programok, értekezletek, komferenciák rendezésére, emellett lehetőség van az étterem udvarán kialakított gokartpályán vagy nagyobb létszám esetén salakpályán versenyek rendezésére. Az étterem szomszédságában lévő erdőben különböző ugyességi, csapatépítő versenyeket tudunk szervezni.
Részletek

ProgramOK RENDEZVÉNYEKRE

Nyilvános vagy zártkörű rendezvényekre gokartprogramok, kerékpáros ügyességi programok
Telepített gokartpályán tudunk versenyeket, élményprogramokat szervezni. Telepített ügyességi vagy KRESZ pályán tudunk kerékpáros programokat szervezni. Szerte az országban jártunk már, Budapesten ingyenesen kitelepülünk.
.
Részletek

Email cím:

info@kolyokkaland.com

Telefon:

  • 36-70-515-0261

Helyszín:

Hírlevél: