Felejthetetlen élmény!

HELYSZínek

RTK pálya  - HiJackers Bike-Park   További képek a Diófa Étterem honlapjánTérképen
A pálya a XVII. kerület kertvárosi részén, a Rákos-patak melletti zöld sávban helyezkedik el. Könnyen elérhető vonattal, hiszen 5 percre  a Rákoscsaba-Újtelep megállónál található, a Szabadság  sugárút mellett, 20 percre a Keleti pályaudvartól. Közvetlen BKV járat az Örs vezér terétől. 8 percre az M0-ás keleti ágától.

Helyszín 
Az egyesület közvetlen szomszédságban van a Rákos-patak melletti zöld sávval, ahol több sportlétesítmény, kerékpárút, erdő, mező található. Kiváló helyszín kikapcsolódásra, zöld mozgásprogramokra.  Gokartozásra alkalmas helyszínek: kerékpárút, erdei crosspálya, salakpálya. További sportpályák:füves és salakos focipálya, teniszpályák, íjászpálya, tornaterem valamint Budapest legnagyobb dirt BMX pályája. Sportolási lehetőségek: tenisz, football, lábtengó, strandröplabda,  pedálos gokart, íjászat, BMX, kerékpár, görkorcsolya.

Klapka SE pálya      Térképen
Az Örs vezér tértől 10 percre, a Rákos-patak mellett készült el a szabadtéri pályarendszer. A több hektáros területen egy motoros crosspálya, egy  aszfaltos és egy dirt gokartpálya található. Lehetőség van a pedálos gokartok mellett gyermekeknek crossmotorozásra, quadozásra, motoros gokartozásra.

Email cím:

gokartkolcsonzes@gmail.com

Telefon:

  • 36-70-515-0261

Helyszín:

Hírlevél: